Close Menu

Bedrijven in actie


 

Wilt u ons steunen met uw bedrijf of organisatie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Omdat u het belangrijk vindt dat armoede in Nederland onder de aandacht wordt gebracht en de mensen die leven in armoede worden geholpen?  Kom dan met uw bedrijf of organisatie in actie voor Stichting Armoedefonds.

PIF

Organiseer een actie

Wilt u als bedrijf of organisatie in actie komen tegen armoede in Nederland? Dan kunt u een actie organiseren. Door middel van een sportactiviteit, spel of teamuitje kan er geld ingezameld worden voor Stichting Armoedefonds. Maak een actiepagina of een online collectebus aan als bedrijf, organisatie of deelnemer. 
 

Doe een gift

Wilt u als bedrijf of organisatie een gift overmaken naar Stichting Armoedefonds? Heel hartelijk dank voor uw gift.

Stichting Armoedefonds
Bank: NL19INGB0006263841
Fiscaalnummer / RSIN: 851609144
Stichting Armoedefonds staat bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI instelling. U mag daarom een eenmalige of periodieke gift opvoeren bij de Belastingdienst.

U kunt ook een bijdrage leveren aan een van onze projecten? Denk bijvoorbeeld aan de schoolspullenactie van 2019


Sponsor in natura

Heeft u als bedrijf of organisatie spullen die u wilt doneren? Wij denken graag met u mee zodat de spullen bij een lokale organisatie terecht komen die deze goed kan gebruiken. Naast spullen doneren kunt u ook denken aan het beschikbaar stellen van advertentieruimte op uw website of het plaatsen van een van onze stopperadvertenties in een nieuwsbrief of personeelsblad.Koop zakelijk boeken bij YouBeDo en steun Stichting Armoedefonds


Stichting Armoedefonds is aangesloten bij YouBeDo. Bestel hier boeken en een deel van het bestelde bedrag gaat naar een goed doel naar keuze, tot wel 12% van het aankoopbedrag. Bestel zakelijk uw boeken en selecteer Stichting Armoedefonds. Zo helpt u mee armoede in Nederland te bestrijden. 

Lege inktcartridges voor Stichting Armoedefonds

Veel inktcartridges kunnen gerecycled worden. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos uw lege inktcartridge in te leveren tegen een vergoeding, deze vergoeding kunt u doneren aan Stichting Armoedefonds.


Doneer de restwaarde van uw IT apparatuur aan Stichting Armoedefonds

Uw IT apparatuur toe aan vervanging? ITdonations neemt de afvoer van al uw afgeschreven IT apparatuur uit handen en doneert de restwaarde aan Stichting Armoedefonds. ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT apparatuur, GSM’s, PDA’s en smartphones waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat.   
 

Promoot Stichting Armoedefonds

Help mee en geef meer bekendheid aan Stichting Armoedefonds. U kunt een gratis stopper plaatsen in een personeelskrant, op uw website of in een nieuwsbrief. U laat daarmee zien dat je ons een warm hart toedraagt en u helpt ons armoede in Nederland onder de aandacht te brengen. Klik op de afbeelding om deze te downloaden. Overige formaten van onze stopperadvertenties kunt u hier downloaden. 

         

38x30 

77x80

266x46

Heeft u een voorstel tot sponsoring? Neem dan contact met ons op. Bel naar 073-7440181 of stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl.  
 

Wilt u na een gift, actie of sponsoring een vermelding op onze website? Dan vernemen wij dit graag van u via info@armoedefonds.nl of bel naar 073-7440181.