Close Menu

Bedrijven in actie


 

Wilt u ons steunen met uw bedrijf of organisatie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Omdat u het belangrijk vindt dat armoede in Nederland onder de aandacht wordt gebracht en de mensen die leven in armoede worden geholpen? Kom dan met uw bedrijf of organisatie in actie voor Stichting Armoedefonds.

Heeft u een voorstel tot sponsoring? Bel naar 073-7440181 of stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl
Heeft u promotiemateriaal nodig, zoals posters, folders of een textielbanner (150 x 70 cm). Maak gebruik van het aanvraagformulier promotiemateriaal


Organiseer een actie

Wilt u als bedrijf of organisatie in actie komen tegen armoede in Nederland? Dan kunt u een actie organiseren. Door middel van een sportactiviteit, spel of teamuitje kan er geld ingezameld worden voor Stichting Armoedefonds. Maak een actiepagina of een online collectebus aan als bedrijf, organisatie of deelnemer. 


 

Zet een donatiebox neer 

Zet de donatiebox van Stichting Armoedefonds op de toonbank in uw winkel, bij uw sportvereniging of in de kantine. Vraag de donatiebox aan via het aanvraagformulier promotiemateriaal


Sponsor in natura

Heeft u als bedrijf of organisatie spullen die u wilt doneren? Wij denken graag met u mee zodat de spullen bij een lokale organisatie terecht komen die deze goed kan gebruiken. Naast spullen doneren kunt u ook denken aan het beschikbaar stellen van advertentieruimte op uw website of het plaatsen van een van onze stopperadvertenties in een nieuwsbrief of personeelsblad.
 

Lege inktcartridges voor Stichting Armoedefonds

Veel inktcartridges kunnen gerecycled worden. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos uw lege inktcartridge in te leveren tegen een vergoeding, deze vergoeding kunt u doneren aan Stichting Armoedefonds.


Doneer de restwaarde van uw IT apparatuur aan Stichting Armoedefonds

Uw IT apparatuur toe aan vervanging? ITdonations neemt de afvoer van al uw afgeschreven IT apparatuur uit handen en doneert de restwaarde aan Stichting Armoedefonds. ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT apparatuur, GSM’s, PDA’s en smartphones waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat.   
 

Promoot Stichting Armoedefonds

Help mee en geef meer bekendheid aan Stichting Armoedefonds. U kunt een gratis stopper plaatsen in een personeelskrant, op uw website of in een nieuwsbrief. U laat daarmee zien dat je ons een warm hart toedraagt en u helpt ons armoede in Nederland onder de aandacht te brengen. Klik op de afbeelding om deze te downloaden. Overige formaten van onze stopperadvertenties kunt u hier downloaden. 

         

38x30 

77x80

266x46