Close Menu

Donateurschap

 

Claudia Brugman uit Utrecht had jarenlang maar enkele euro’s te besteden. “Ik was zo arm dat ik niet meer te eten had. Maar mensen zagen het niet aan me. Ik was vrolijk aan de buitenkant. Ik had nog wel een dak boven m’n hoofd, maar geen geld voor behang, of voor vloerbedekking. Je durft niemand meer thuis uit te nodigen. Ik schaamde me kapot.” Bovenop haar langdurige financiële problemen kwam nog een andere enorme tegenslag: er werd ontdekt dat ze MS heeft. Ondanks alles is ze erin geslaagd haar leven op eigen kracht weer vorm te geven.  

Bijna 1 miljoen Nederlanders ondervinden dagelijks de gevolgen van een leven in armoede. 
Dat moet stoppen! Samen kunnen we een verschil maken. 

Donatie wijzigen

Bedankt voor uw steun! Samen met uw hulp kunnen we een verschil maken. Zo helpen we dit jaar kinderen met een schoolspullenpas. En we ondersteunen organisaties die hulp bieden aan mensen in armoede, variërend van het op tafel zetten van een warme maaltijd tot aan hulp bieden bij de administratie.”
Samen verzachten we de gevolgen van armoede en zetten we ons in om armoede in Nederland te stoppen. 

U kunt uw huidige donatie wijzigen door contact met ons op te nemen: 

  • Stuur een e-mail naar donateurs@armoedefonds.nl en vermeld daarbij uw naam en adres waarmee u bij ons bekend bent en geef uw wijziging door.
  • Of bel op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 uur naar: 073-6911229. 
     

Donatie stopzetten

Uw bijdrage is ontzettend waardevol, samen met u kunnen we belangrijke en broodnodige initiatieven in Nederland ondersteunen.
Jammer dat u uw donatie stop wilt zetten.

Wanneer u zich wilt afmelden als donateur van Stichting Armoedefonds, dan kunt u dit doen door:

  • een e-mail te sturen naar donateurs@armoedefonds.nl Vermeld alstublieft uw naam en adres en dat zich wilt afmelden.
  • ons te bellen op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 uur via telefoonnummer: 073-6911229. 
  • stuur een brief naar: Stichting Armoedefonds, Sportlaan 18 A, 5242 CR Rosmalen. Vermeld alstublieft uw naam en adres en dat u zich wilt afmelden.