Close Menu

Nalaten aan Stichting Armoedefonds


Armoede in Nederland bestaat. Ook bij u in de buurt. Wij geloven in een maatschappij waarin mensen elkaar steunen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Helpt u mee met zorgen voor onze medemens?

Claudia uit Utrecht heeft jarenlang financiële problemen gehad. “Ik was zo arm dat ik niet meer te eten had. Ik had echt honger, als ik buiten op straat was en ik zag mensen een broodje eten, liep het water me in de mond. Wilde ik het zo uit hun handen trekken. Het was echt een verschrikkelijke tijd. Maar mensen zagen niet aan me dat ik arm was. Ik was vrolijk aan de buitenkant. Ik had nog wel een dak boven m’n hoofd, maar geen geld voor behang, voor vloerbedekking. Je durft niemand meer thuis uit te nodigen. Ik schaamde me kapot.”

Is het niet een fijne gedachte om te weten dat u ook na uw overlijden anderen kunt helpen? Wilt u Stichting Armoedefonds op een bijzondere manier steunen? Door Stichting Armoedefonds op te nemen in uw testament kunt u ook in de toekomst een groot verschil maken. 
 

Stichting Armoedefonds opnemen in uw testament:

Gaat uw voorkeur uit naar een gift in de toekomst? Dan kunt u Stichting Armoedefonds benoemen in uw testament. Stichting Armoedefonds is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI, dit staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status betekent dat Stichting Armoedefonds geen belasting over een schenking of nalatenschap hoeft te betalen. Uw steun komt dus volledig ten goede aan het werk van Stichting Armoedefonds, en daarmee aan mensen zoals Claudia die onze hulp op een menswaardig bestaan écht verdienen.

Wilt u meer informatie over het opnemen van Stichting Armoedefonds in uw testament?
Vraag dan de folder aan. 

Vraag de folder aan    
 


 

 

 

 

 

 

 

 


Notarisinformatie:

Statutaire naam:                 Stichting Armoedefonds
Statutaire vestiging:            's-Hertogenbosch
Kantoor:                              Sportlaan 18 A, 5242 CR te Rosmalen
Kamer van Koophandel:     55209882
Keurmerk:                           CBF Erkend Goed Doel
ANBI verklaring:                 ANBI status in bezit

 Regel uw nalatenschap eenvoudig online.
Regel online een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Armoedefonds opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op DoeHetZelfNotaris


Stichting Armoedefonds werkt samen met NuNotariaat. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u Stichting Armoedefonds als begunstigde kunt opnemen. Voor meer informatie bezoek de website van NuNotariaat.