Close Menu

Nalaten


Wij geloven in een maatschappij waarin mensen elkaar steunen en waarin we zorgen voor onze medemens.
U ook? Wij hebben uw steun hard nodig, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Is het niet een fijne gedachte om te weten dat u ook na uw overlijden anderen kunt helpen? Wilt u Stichting Armoedefonds op een bijzondere manier steunen? Door Stichting Armoedefonds op te nemen in uw testament kunt u ook in de toekomst een groot verschil maken. 

Stichting Armoedefonds opnemen in uw testament:

Gaat uw voorkeur uit naar een gift in de toekomst? Dan kunt u Stichting Armoedefonds benoemen in uw testament. Stichting Armoedefonds is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI, dit staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status betekent dat Stichting Armoedefonds geen belasting over een schenking of nalatenschap hoeft te betalen. Uw steun komt dus volledig ten goede aan Stichting Armoedefonds.

Wilt u meer informatie over het opnemen van Stichting Armoedefonds in uw testament? Vraag dan de folder aan. 

Vraag de folder aan    


Notarisinformatie:

Statutaire naam:                 Stichting Armoedefonds
Statutaire vestiging:            's-Hertogenbosch
Kantoor:                              Sportlaan 18 A, 5242 CR te Rosmalen
Kamer van Koophandel:     55209882
Keurmerk:                           CBF Erkend Goed Doel
ANBI verklaring:                 ANBI status in bezit

 Regel uw nalatenschap eenvoudig online.
Regel online een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Armoedefonds opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op DoeHetZelfNotaris


Stichting Armoedefonds werkt samen met NuNotariaat. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament waarin u Stichting Armoedefonds als begunstigde kunt opnemen. Voor meer informatie bezoek de website van NuNotariaat.