Close Menu

Nalaten


Wij geloven in een maatschappij waarin mensen elkaar steunen en waarin we zorgen voor onze medemens.
U ook? Wij hebben uw steun hard nodig, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Is het niet een fijne gedachte om te weten dat u ook na uw overlijden anderen kunt helpen? Wilt u Stichting Armoedefonds op een bijzondere manier steunen? Door Stichting Armoedefonds op te nemen in uw testament kunt u ook in de toekomst een groot verschil maken. 

Stichting Armoedefonds opnemen in uw testament:

Gaat uw voorkeur uit naar een gift in de toekomst? Dan kunt u Stichting Armoedefonds benoemen in uw testament. Stichting Armoedefonds is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI, dit staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status betekent dat Stichting Armoedefonds geen belasting over een schenking of nalatenschap hoeft te betalen. Uw steun komt dus volledig ten goede aan Stichting Armoedefonds.

Wilt u meer informatie over het opnemen van Stichting Armoedefonds in uw testament? Vraag dan de folder aan. 

Vraag de folder aan    

 

Regel uw nalatenschap eenvoudig online.
Stichting Armoedefonds werkt samen met DoeHetZelfNotaris.nl. Daar regelt u online een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Armoedefonds opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op https://www.doehetzelfnotaris.nl/goede-doelen/stichting-armoedefonds/.