Close Menu
31 januari 2018
Steun nu direct een project

Steun nu direct een project

Stichting Armoedefonds ondersteunt organisaties die zich bezig houden met armoede in Nederland. Wij bieden hen op onze website een platform waar zij een directe hulpvraag kunnen plaatsen. Vanaf nu is het mogelijk om direct te geven aan een lokaal project. Er zullen regelmatig nieuwe projecten verschijnen. Onderstaande organisaties hebben nu hulp nodig. Helpt u mee?

 

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen verstrekt babystartpakketten via diverse instanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Waarom zij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen. 

Stichting Veul Diech Good
Meer gezinnen leven langdurig in armoede. Met name kinderen zijn hier vaak de dupe van. Stichting Veul Diech Good verzorgt voor deze gezinnen een dagje uit in Speelland/Waterland De Beekse Bergen waar het hele gezin kan genieten van een volledig verzorgde dag met eten, drinken en een ijsje. 

Voedselbank Amsterdam
Zelf je boodschappen uitzoeken die passen bij de gezinssamenstelling en de behoefte. Voedselbank Amsterdam wil dit mogelijk maken voor haar klanten door een Voedselbank locatie om te bouwen tot supermarkt. Om dit mogelijk te maken is bijvoorbeeld koelapparatuur nodig om verse producten in aan te kunnen bieden.

 

p.s. Bent u donateur van Stichting Armoedefonds en wilt u eenmalig uw maandbedrag aan een project doneren? Laat het ons weten via info@armoedefonds.nl dan maken wij het voor u in orde.