Close Menu
25 januari 2019

Kerstdroomweekend in Slagharen

Stichting Jeugd en welzijn Leiden verzorgde in december een geweldig leuk weekend voor kinderen die opgroeien op bijstandsniveau of in een andere lastige thuissituatie. 

Stichting Jeugd en welzij leiden deelt hun ervaring van het kerstdroomweekend:

Op vrijdag avond vertrokken we richting Slagharen, de eerste avond stond in het teken van de huisjes in kerstsferen maken. We hadden echte kerstbomen en ook konden we voor ieder kind een cadeau onder de boom zetten.

Na het versieren, dronken we heerlijk warme chocomelk met koekjes en werden er spelletjes gespeeld, gedanst, gezongen en natuurlijk heel laat opgebleven met een kerstfilm. Zaterdag begonnen we met een gezamenlijk kerstontbijt en vervolgens gingen alle groepjes het park in.

Er werd heerlijk geluncht en rond de avond naar het kerstdiner waarbij de cadeaus uitgepakt konden worden, de kinderen waren enorm blij en enthousiast over wat zij kregen. ’s Avonds was er een animatie avond met bingo, georganiseerd door het park zelf. Een aantal kinderen wonnen nog een mooie prijs!

Zondag ochtend nog een gezellig kerstontbijt, ieder met zijn eigen groepje. Lekker zwemmen en door naar de groepslunch. Rond 18.00 waren we terug in Leiden. De kinderen helemaal blij en voldaan van het fantastische weekend. Er zijn weer mooie nieuwe vriendschappen ontstaan en we kregen nog vele reacties dat ze nog nooit zo fantastisch leuk kerst hadden gevierd. De ouders waren daarvoor ook enorm dankbaar.

 

Mensen in armoede steunen?

Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan initiatieven rondom armoedebestrijding. 
Wilt u ons werk ondersteunen?  
 

DONEER NU    STEUN EEN PROJECT    IK ZOEK HULP 

Beneficianten