Close Menu
20 maart 2019

Vandaag lanceert Stichting Armoedefonds Nederland de website Hulpbijarmoede.nl

"Wie kan mij helpen met mijn schulden?"
"Waar kan ik terecht voor hulp?"

Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die in armoede leven en op zoek zijn naar wegen om hun situatie te verbeteren. Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks te kampen hebben met leven in armoede. Aan de andere kant zijn er in Nederland allerlei organisaties die hulp kunnen bieden met o.a. voedsel, kleding, binnen- of buitenschoolse activiteiten, huisvesting, zorg- of medische kosten maar ook hulp bij de administratie of directe noodhulp. Stichting Armoedefonds brengt hulpzoekende en het hulpaanbod samen middels het nieuwe platform Hulpbijarmoede.nl

De hulpzoekende voert zijn woonplaats in en ziet welke organisaties er bij hem of haar in de buurt zitten. Via een button wordt de hulpzoekende direct doorgelinkt naar de website van de organisatie.

    

Wij hebben uw hulp nodig. 
Stichting Armoedefonds gelooft in mensen die elkaar helpen. Staat uw organisatie al op Hulpbijarmoede.nl? Controleer op de kaart of uw organisatie al vindbaar is voor hen die in armoede leven en uw hulp kunnen gebruiken. Niet gevonden? Meld uw organisatie dan vandaag nog aan en laat weten dat u er bent voor hen die hulp zoeken. 

Samen met lokale hulporganisaties brengen we het hulpaanbod in Nederland in kaart. Helpt uw organisatie mee?