Close Menu
1 juni 2016
Sponsorrun Ducati Club Nederland voor Stichting Armoedefonds

Sponsorrun Ducati Club Nederland voor Stichting Armoedefonds

Ducati Club Nederland heeft op zaterdag 28 mei een hele mooie prestatie neergezet voor Stichting Armoedefonds. Op 28 mei, tijdens de Ducati Club Race op de TT in Assen, vond de sponsorrun voor Stichting Armoedefonds plaats. De deelnemers aan de sponsorrun hebben met de sponsorrun een geweldig bedrag opgehaald! € 3.500,- is de opbrengst van de Ducati Club Nederland sponsorrun en daarnaast is er ook nog eens € 119,15 euro opgehaald met de verkoop van zelf gebakken koekjes. Een fantastische bijdrage van Ducati Club Nederland. Stichting Armoedefonds zal dit bedrag aanvullen tot 5.000 euro. Samen met Ducati Club Nederland heeft Stichting Armoedefonds besloten dat deze 5.000 euro gaat naar een project van Voedselbank Rotterdam en omgeving.

Voedselbank Rotterdam e.o. wil met haar project ‘Supermarktbonnen’ de voedselpakketten aanvullen met supermarktbonnen t.w.v. 10 euro om gezinnen de mogelijkheid te geven zelf, naar eigen keuze, producten bij de supermarkt te kopen.

Voedselbank Rotterdam e.o. zet zich in om elke week een zo gevarieerd mogelijk pakket samen te stellen voor de 7.600 huishoudens die onder Rotterdam en regio vallen. Omdat zij afhankelijk zijn van hun leveranciers lukt dit de ene week beter dan de andere week. In bepaalde periodes kan het bijvoorbeeld zijn dat er bij de leveranciers een tekort aan verse etenswaren is. In deze periodes wil Voedselbank Rotterdam e.o. de pakketten aanvullen met supermarktbonnen.

Wij willen Ducati Club Nederland en de deelnemers aan de sponsorrun heel hartelijk danken voor hun bijdrage. Ook danken wij Milo de Baron van VoedselbankTV  voor het maken van een filmrapportage van deze bijzonder dag. 

Beneficianten