Close Menu

Steun ons

Stop armoede in Nederland! Jij kunt ons hierbij helpen. Laten we samen een vuist maken tegen armoede.

Er zijn verschillende manieren waarop jij ons kunt helpen: word donateur, steun met een eenmalige bijdrage of kom in actie voor Stichting Armoedefonds.
Je kunt ook direct eenmalig een project ondersteunen? Bekijk hier de projecten en steun direct. 
Wil je graag een bijdrage leveren maar niet je gegevens opgeven? Dat kan, je kunt anoniem doneren via Geef.nl
Op een andere manier steunen? 


Online Collectebus

Maak hier je eigen online collectebus aan en stop armoede in Nederland!
 


Koop je boeken bij YouBeDo en steun Stichting Armoedefonds

Stichting Armoedefonds is aangesloten bij YouBeDo. Bestel hier je boeken en een deel van het bestelde bedrag gaat naar een goed doel naar keuze, tot wel 12% van het aankoopbedrag. Bestel hier je boeken en selecteer Stichting Armoedefonds. Zo help je mee armoede in Nederland te bestrijden. 

 

Banner of stopperadvertentie

Plaats een banner of stopperadvertentie op je website, in een nieuwsbrief of personeelsblad.


Afval loont

Stichting Armoedefonds doet mee aan Afval loont. Afval loont zorgt door de afvalscheiding voor meer hergebruik en recycling en daarmee het sparen van de natuur! Help mee en lever je gescheiden afval in bij Afval loont ten gunste van de stichting.
 

123inkt.nl

Er zijn vele cartridges die gerecycled kunnen worden. Dat is goed voor het milieu. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos hun cartridge in te leveren tegen hoge vergoedingen! Je kunt er vervolgens voor kiezen de vergoeding aan een zelf gekozen goed doel te doneren, of aan Stichting Armoedefonds. 
 

Online winkelen

Wist je dat je met een online aankoop een goed doel kunt steunen? Een percentage van je aankoop gaat dan naar een stichting van jouw keuze. Klik op een van onderstaande banners, selecteer een online winkel en plaats je besteling. Als je Stichting Armoedefonds als goed doel hebt geselecteerd steun je met je aankoop Stichting Armoedefonds. Bestel je bijvoorbeeld een pizza online via Thuisbezorgd.nl, boek je online een vakantie of plaats je een bestelling bij de HEMA, Bol.com of bij een van de andere vele winkels, vergeet dan niet via een van onderstaande banners te winkel. 

 

       Shop met je hart