Close Menu

Steun ons

  

Claudia Brugman uit Utrecht had jarenlang maar enkele euro’s te besteden. “Ik was zo arm dat ik niet meer te eten had. Maar mensen zagen het niet aan me. Ik was vrolijk aan de buitenkant. Ik had nog wel een dak boven m’n hoofd, maar geen geld voor behang, of voor vloerbedekking. Je durft niemand meer thuis uit te nodigen. Ik schaamde me kapot.” 

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden.
Samen verzachten we de gevolgen van armoede en zetten we ons in om armoede in Nederland te stoppen!

Veel mensen die leven in armoede zijn afhankelijk van de hulp van lokale organisaties. Zo zijn er organisaties die het voor kinderen mogelijk maken te gaan sporten of hulp bieden om een warme maaltijd op tafel te zetten. Denk ook aan de vrijwilligers die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Als donateur helpt u ons om belangrijke en onmisbare initiatieven in Nederland te ondersteunen.
 

IK WIL HELPEN 


Je kunt ook direct eenmalig een project ondersteunen? Bekijk hier de projecten en steun direct. 
Wil je graag een bijdrage leveren maar niet je gegevens opgeven? Dat kan, je kunt anoniem doneren via Geef.nl

Op een andere manier helpen? Steun met een eenmalige bijdrage of kom in actie voor Stichting Armoedefonds.
 

 

Online Collectebus

Maak hier je eigen online collectebus aan en stop armoede in Nederland!
 

Banner of stopperadvertentie

Plaats een banner of stopperadvertentie op je website, in een nieuwsbrief of personeelsblad.


Afval loont

Stichting Armoedefonds doet mee aan Afval loont. Afval loont zorgt door de afvalscheiding voor meer hergebruik en recycling en daarmee het sparen van de natuur! Help mee en lever je gescheiden afval in bij Afval loont ten gunste van de stichting.
 

123inkt.nl

Er zijn vele cartridges die gerecycled kunnen worden. Dat is goed voor het milieu. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos hun cartridge in te leveren tegen hoge vergoedingen! Je kunt er vervolgens voor kiezen de vergoeding aan een zelf gekozen goed doel te doneren, of aan Stichting Armoedefonds. 

 

Koop je boeken bij YouBeDo en steun Stichting Armoedefonds

Stichting Armoedefonds is aangesloten bij YouBeDo. Bestel hier je boeken en een deel van het bestelde bedrag gaat naar een goed doel naar keuze, tot wel 12% van het aankoopbedrag. Bestel hier je boeken en selecteer Stichting Armoedefonds. Zo help je mee armoede in Nederland te bestrijden.