Close Menu

Steun ons

  

Claudia Brugman uit Utrecht had jarenlang maar enkele euro’s te besteden. “Ik was zo arm dat ik niet meer te eten had. Maar mensen zagen het niet aan me. Ik was vrolijk aan de buitenkant. Ik had nog wel een dak boven m’n hoofd, maar geen geld voor behang, of voor vloerbedekking. Je durft niemand meer thuis uit te nodigen. Ik schaamde me kapot.” 

Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden.
Samen verzachten we de gevolgen van armoede en zetten we ons in om armoede in Nederland te stoppen!

Veel mensen met financiële problemen zijn afhankelijk van de hulp van lokale organisaties. Zo zijn er organisaties die het voor kinderen mogelijk maken te gaan sporten of hulp bieden om een warme maaltijd op tafel te zetten. Denk ook aan de vrijwilligers die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Als donateur helpt u ons om belangrijke en onmisbare initiatieven in Nederland te ondersteunen.
 

IK WIL HELPEN 


Het IBAN-bankrekeningnummer: 
Bank: NL19INGB0006263841

Wilt u graag een bijdrage leveren maar niet uw gegevens opgeven? Dat kan, u kunt anoniem doneren via Geef.nl

 

Doneer je Cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart ontvangen en weet je niet goed wat je ermee moet doen? Je kunt hem ook doneren aan Stichting Armoedefonds! Heb je nog een VVV Cadeaukaart of een Yourgift Card liggen? Wij zijn er ontzettend blij mee. Hier lees je hoe je ons kunt helpen met een cadeaukaart.
 

Online Collectebus

Maak hier uw eigen online collectebus aan en stop armoede in Nederland  
 

Kom in actie 

Help je mee door een actie te organiseren voor mensen die leven in armoede? Fantastisch! Wat dacht je van een sponsoractie bij de sportvereniging of organiseer een pubquiz! Er is veel mogelijk. Wij hebben een speciale actie pagina waar je zelf een actie op kunt starten voor het Armoedefonds of voor een specifiek project van het Armoedefonds. En heb je promotiemateriaal nodig? Dan helpen we je hier graag bij. 
 

Banner of stopperadvertentie

Plaats een banner of stopperadvertentie op uw website, in een nieuwsbrief of personeelsblad.


Afval loont

Stichting Armoedefonds doet mee aan Afval loont. Afval loont zorgt door de afvalscheiding voor meer hergebruik en recycling en daarmee het sparen van de natuur! Help mee en lever uw gescheiden afval in bij Afval loont ten gunste van de stichting.
 

123inkt.nl

Er zijn vele cartridges die gerecycled kunnen worden. Dat is goed voor het milieu. Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt consumenten en bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos hun cartridge in te leveren tegen hoge vergoedingen! U kunt er vervolgens voor kiezen de vergoeding aan een zelf gekozen goed doel te doneren, of aan Stichting Armoedefonds. 

 

Koop je boeken bij YouBeDo en steun Stichting Armoedefonds

Stichting Armoedefonds is aangesloten bij YouBeDo. Bestel hier uw boeken en een deel van het bestelde bedrag gaat naar een goed doel naar keuze, tot wel 12% van het aankoopbedrag. Bestel hier uw boeken en selecteer Stichting Armoedefonds. Zo helpt u mee armoede in Nederland te bestrijden. 
 Winkel online en doneer gratis aan Stichting Armoedefonds

Winkel online via DoelShop en een deel van het aankoopbedrag wordt een donatie aan het Armoedefonds.