Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Menstruatie ondergoed ontvangen van Lotties Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van ruim 350 stuks menstruatie ondergoed!
1.500e punt met gratis maandverband is een stap in de goede richting Persbericht Stichting Armoedefonds opent 1.500e uitgifte punt in Openbare Bibliotheek Amsterdam.
Internationale Vrouwendag 2023: Stop menstruatiearmoede! Nieuws Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van solidariteit onder vrouwen en de strijd tegen gender…
Wasbare donatie Bedrijf Ruim 500 wasbare maandverbanden voor het Armoedefonds dankzij actie van Kaatje Katoen
Armoedefonds steunt Voedselbank Amsterdam Nieuws Met een bijdrage voor de inkoop van voedsel.
WRTS ondersteunt scholieren! Bedrijf Met extra oefenmateriaal, woordenlijsten, uitlegvideo's en meer!
Vet Gezellig budget challenge 2023 Actie Alwin (online) documentaire maker, startte een actie voor het Armoedefonds op zijn Youtube kanaal Vet Gezellig.
Het uitdelen van de 8.500 Ik-denk-aan-jou steunpakketjes is begonnen Nieuws Samen met ruim 219 lokale hulporganisaties kunnen we veel ouderen blij maken.
Radiozendtijd als donatie! Bedrijf Deze zendtijd kunnen we goed inzetten om het bewustzijn te vergroten m.b.t. armoede in Nederland.

Volg armoedefonds op social media