Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Vet Gezellig budget challenge 2023 Actie Alwin (online) documentaire maker, startte een actie voor het Armoedefonds op zijn Youtube kanaal Vet Gezellig.
Het uitdelen van de 8.500 Ik-denk-aan-jou steunpakketjes is begonnen Nieuws Samen met ruim 219 lokale hulporganisaties kunnen we veel ouderen blij maken.
Radiozendtijd als donatie! Bedrijf Deze zendtijd kunnen we goed inzetten om het bewustzijn te vergroten m.b.t. armoede in Nederland.
Kersttruien-actie Holland & Barrett Bedrijf Afgelopen kerstperiode doneerde Holland & Barrett de opbrengst van de jaarlijkse kersttruiendag aan Stichting Armoedefonds.
Topicus overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Met deze fantastische bijdrage steunt Topicus de Schoolspullenactie van het Armoedefonds.
Yoni in actie tegen menstruatie-armoede Bedrijf Yoni voert in december een speciale actie tegen menstruatie-armoede.
Armoedefonds: 82% armoedehulporganisaties ziet hulpvragen toenemen Persbericht Verklaringen die onder andere gegeven worden voor een stijging, zijn dat meer mensen met het bestaande inkomen niet meer kunnen…
1.275 MUP’s in Nederland tegen menstruatiearmoede Nieuws Ruim 1.275 hulporganisaties en initiatieven in Nederland worden door het Armoedefonds bevoorraad met gratis menstruatieproducten.
GEA Nederland overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Op een zonnige ochtend in Den Bosch vond de uitreiking plaats van een mooie cheques t.w.v. 5.000 euro aan het…

Volg armoedefonds op social media