Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Pasta, beleg of koffie? Bij de Voedselbankwinkel kun je zelf kiezen Blog Bij Voedselbankwinkel Schappelijk in Scheveningen kunnen mensen in de winkel zelf uitzoeken welke producten ze nodig hebben.
Annemarie en Yvonne staan voor een schap met verzorgingsproducten in de Weggeefhoek. Een kinderfeestje voor iedereen dankzij De Weggeefhoek Blog Bij De Weggeefhoek Gilze & Rijen staan bakken met complete kinderfeestjes. Zo is er een doos voor een piratenfeest en…
Koop Always en #StopMenstruatieArmoede Bedrijf Always zet zich samen met Femke Bol in om menstruatiearmoede in Nederland tegen te gaan
Sleutel van de nieuwe bus wordt overhandigd. Op de witte bus staat groot het logo van de Voedselbank. Armoedefonds steunt Voedselbank met nieuwe koelbus Nieuws Voedselbank Den Bosch heeft mede dankzij steun van het Armoedefonds een nieuwe koelbus kunnen aanschaffen.
Moodies doneert menstruatieondergoed! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van menstruatieondergoed van Moodies!
Opening MUP Breda: onder andere de wethouder, vertegenwoordiger Armoedefonds en vrijwilliger van De Verbinding staan voor een grote kast vol menstruatieproducten. Menstruatiearmoede aanpakken met gemeente Breda Nieuws Het Armoedefonds gaat samen met Breda de strijd aan tegen menstruatiearmoede. Dankzij de samenwerking openen verschillende nieuwe MUP’s in Breda.
Steeds meer mensen vragen armoedehulp aan Persbericht Het aantal hulpvragen bij armoedehulporganisaties neemt toe. Daardoor werkt 1 op de 9 organisaties met een wachtlijst. Een flinke toename…
Armoedefonds steunt Stichting Steun je Medemens na brand Nieuws De locatie van Stichting Steun je Medemens is grotendeels verwoest door brandstichting. Het Armoedefonds steunt Stichting Steun je Medemens met…
Armoedefonds en Kruidvat: Iedereen verdient een mooie kerst Persbericht Kruidvat geeft vandaag het startsein voor de hartverwarmende kerstcampagne ‘Iedereen verdient een mooie kerst’ voor het Armoedefonds.

Volg armoedefonds op social media