Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Gratis menstruatie­producten op scholen in Rotterdam Nieuws Rotterdam stelt in samenwerking met het Armoedefonds als eerste stad in Nederland grootschalig gratis menstruatieproducten beschikbaar via scholen.
Armoedefonds ontvangt 10.000 menstruatie­producten van CWS Bedrijf CWS helpt Stichting Armoedefonds in de strijd tegen menstruatiearmoede met een mooie donatie van 10.000 menstruatieproducten.
Twee vrouwen en een man openen een kastje met menstruatieproducten Armoedefonds opent 2.000e uitgiftepunt voor menstruatieproducten Persbericht Op Internationale Vrouwendag opent Stichting Armoedefonds het 2.000e Menstruatieproducten Uitgiftepunt in Nederland in de strijd tegen menstruatiearmoede.
Armoedefonds lanceert magazine Arm in Arm Nieuws Het Armoedefonds lanceert de eerste editie van haar magazine Arm in Arm, met als doel om kennis en inzichten te…
Pasta, beleg of koffie? Bij de Voedselbankwinkel kun je zelf kiezen Blog Bij Voedselbankwinkel Schappelijk in Scheveningen kunnen mensen in de winkel zelf uitzoeken welke producten ze nodig hebben.
Annemarie en Yvonne staan voor een schap met verzorgingsproducten in de Weggeefhoek. Een kinderfeestje voor iedereen dankzij De Weggeefhoek Blog Bij De Weggeefhoek Gilze & Rijen staan bakken met complete kinderfeestjes. Zo is er een doos voor een piratenfeest en…
Koop Always en #StopMenstruatieArmoede Bedrijf Always zet zich samen met Femke Bol in om menstruatiearmoede in Nederland tegen te gaan
Sleutel van de nieuwe bus wordt overhandigd. Op de witte bus staat groot het logo van de Voedselbank. Armoedefonds steunt Voedselbank met nieuwe koelbus Nieuws Voedselbank Den Bosch heeft mede dankzij steun van het Armoedefonds een nieuwe koelbus kunnen aanschaffen.
Moodies doneert menstruatie­ondergoed! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van menstruatieondergoed van Moodies!

Volg armoedefonds op social media