Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Doe mee met de digitale collecte Armoedehulp Nieuws Help mee en start een digitale collectebus voor een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt.
Een fantastische donatie van Heijmans! Bedrijf Wij hebben van Heijmans een geweldige donatie in ontvangst mogen nemen.
Een mooie paasactie Nieuws Stichting Ieder Kind een Sint zet zich ook in met Pasen.
Menstruatie ondergoed ontvangen van Lotties Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van ruim 350 stuks menstruatie ondergoed!
1.500e punt met gratis maandverband is een stap in de goede richting Persbericht Stichting Armoedefonds opent 1.500e uitgifte punt in Openbare Bibliotheek Amsterdam.
Internationale Vrouwendag 2023: Stop menstruatiearmoede! Nieuws Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van solidariteit onder vrouwen en de strijd tegen gender…
Wasbare donatie Bedrijf Ruim 500 wasbare maandverbanden voor het Armoedefonds dankzij actie van Kaatje Katoen
Armoedefonds steunt Voedselbank Amsterdam Nieuws Met een bijdrage voor de inkoop van voedsel.
WRTS ondersteunt scholieren! Bedrijf Met extra oefenmateriaal, woordenlijsten, uitlegvideo's en meer!

Volg armoedefonds op social media