Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Squla doneert toegangscodes! Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een donatie ontvangen waarmee 100 kinderen een jaar lang toegang krijgen tot het online leerplatform van Squla.
Studio Freek doneert vriendenboekjes! Bedrijf Studio Freek heeft 50 Freek Vonk vriendenboekjes gedoneerd aan Stichting Armoedefonds.
Doe mee met de digitale collecte Armoedehulp Nieuws Help mee en start een digitale collectebus voor een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt.
Kruidvat slaat handen ineen met Armoedefonds Persbericht Kruidvat gaat een structurele samenwerking aan met het Armoedefonds. Binnenkort ontvangen 15.000 mensen in Nederland de Kruidvat Health & Beauty…
Kom met je school in actie voor het Armoedefonds! Actie Ieder kind verdient een frisse start van de dag. Met deze actie willen we dat ieder kind met een goede…
Lenovo doneert tablets aan het Armoedefonds! Bedrijf Stichting Armoedefonds is ontzettend blij en dankbaar dat Lenovo een groot aantal tablets heeft gedoneerd.
Lokale armoedehulporganisaties kunnen de hulpvragen nauwelijks aan Persbericht Op Prinsjesdag staat het thema armoedebestrijding centraal. Stichting Armoedefonds is blij dat er aandacht is voor het onderwerp, maar daarmee…
Stichting Armoedefonds en Libresse samen tegen menstruatie-armoede Persbericht Libresse en Stichting Armoedefonds vinden elkaar in de strijd tegen menstruatie-armoede en hebben besloten hierin samen op te trekken. Stichting…
Stichting Armoedefonds op 100%NL Nieuws Luister vanaf maandag 28 augustus naar het commercial blok op 100%NL en beluister de eerste radiocommercial van het Armoedefonds!

Volg armoedefonds op social media