Help mee

Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Samen verzachten we de gevolgen van armoede en zetten we ons in om armoede in Nederland te stoppen!

Claudia Brugman uit Utrecht had jarenlang maar enkele euro’s te besteden. “Ik was zo arm dat ik niet meer te eten had. Maar mensen zagen het niet aan me. Ik was vrolijk aan de buitenkant. Ik had nog wel een dak boven m’n hoofd, maar geen geld voor behang, of voor vloerbedekking. Je durft niemand meer thuis uit te nodigen. Ik schaamde me kapot.” 

 

Zelf een gift overmaken

Het IBAN-bankrekeningnummer:
Bank: NL19INGB0006263841
T.n.v.: Stichting Armoedefonds

Wil je graag een bijdrage leveren maar niet je gegevens opgeven? Dat kan, je kunt anoniem doneren via Geef.nl.

Producten doneren

Dat kan! Enkele voorbeelden van producten waar veel vraag naar is: tandenborstels en tandpasta (ook voor kinderen), babyluiers, deodorant, menstruatieproducten, shampoo en douchegel, incontinentiemateriaal en schoonmaakproducten.
Je mag de producten sturen naar:
Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen

Doneer je cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart ontvangen en weet je niet goed wat je ermee moet doen? Je kunt hem ook doneren aan Stichting Armoedefonds! Dus heb je nog een VVV Cadeaukaart, Yourgift Card of andere bonnen zoals de Hema, Etos etc liggen? Wij zijn er ontzettend blij mee. Stuur je cadeaukaart per post naar Stichting Armoedefonds, Antwoordnummer 10075, 5240 VB Rosmalen. Wij zorgen voor een mooie bestemming.

Online collectebus

Doe mee met de digitale collecte Armoedehulp en maak je eigen online collectebus aan. Je kunt het hele jaar een digitale collectebus aanmaken voor een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt en geld ophalen voor de mensen in armoede.

Kom in actie 

Help je mee door een actie te organiseren voor mensen die leven in armoede? Fantastisch! Wat dacht je van een sponsoractie bij de sportvereniging of organiseer een pubquiz! Er is veel mogelijk. Wij hebben een speciale actie pagina waar je zelf een actie op kunt starten voor het Armoedefonds of voor een specifiek project van het Armoedefonds.

Banner of stopperadvertentie

Plaats een banner of stopperadvertentie op uw website, in een nieuwsbrief of personeelsblad.

Doneer via de app Goodplace

Maak je gebruik van de app Goodplace? Dan kun je binnen de app het Armoedefonds selecteren en een bijdrage geven naar keuze. Heel hartelijk dank!