Goederen ophalen

Het Armoedefonds ontvangt regelmatig van bedrijven en sponsors restpartijen. Deze verdelen wij onder armoedehulporganisaties. Dus kun jij de minima helpen met hygiëne- en verzorgingsproducten? Schoonmaakartikelen of andere zaken? Ben je in staat om met eigen vervoer naar Rosmalen te komen? Meld je dan eenmalig nu aan.

Diverse goederen

Het Armoedefonds ontvangt regelmatig van bedrijven en sponsors restpartijen. Deze verdelen wij onder de MUP’s en armoedehulporganisaties die bij ons bekend zijn. Het is voor ons niet mogelijk deze goederen per pakketpost toe te sturen. Daarom organiseren wij ophaaldagen in Rosmalen. Ben jij een MUP of armoedehulporganisatie en ben jij in staat om met eigen vervoer naar Rosmalen te komen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst goederen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als er voldoende voorraad is sturen wij een e-mail rond. Bij deze e-mail zit een lijstje met onze voorraad (soort goederen kan elke keer anders zijn). Geef aan wat jij kunt gebruiken voor de minima, op welke voorgestelde dagen je de goederen kunt ophalen en stuur dit terug naar het Armoedefonds. Na inventarisatie, selecteert het Armoedefonds enkele organisaties die goederen kunnen komen ophalen. Zij ontvangen een uitnodiging met tijdslot.

Heb je specifieke vragen rondom het ophalen van goederen, stel je vraag dan via hulporganisaties@armoedefonds.nl.

Belangrijk: Spelregels goederen ophalen

 

Aanmelden goederen ophalen

Voer een nummer in van 0 tot 10000.
Heeft de hulporganisatie een ANBI (of SBBI) status?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.