Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Wocha doneert luxe beddengoed aan Stichting Armoedefonds Wocha doneert luxe beddengoed aan het Armoedefonds! Bedrijf Wocha, een start-up van van luxe beddengoed met sociale impact, heeft 30 dekbedovertreksets gedoneerd aan Stichting Armoedefonds.
Stijging van armoedehulpvragen bij 64% van lokale hulporganisaties Persbericht Uit de resultaten van het recente onderzoek van Stichting Armoedefonds blijkt dat de situatie van armoede in Nederland ernstig is…
Minister Carola Schouten Minister Carola Schouten bezoekt het Armoedefonds Nieuws Minister Carola Schouten heeft het Armoedefonds bezocht en is in gesprek gegaan met hulporganisaties.
De Schoolspullenactie van het Armoedefonds is van start! Persbericht Met de Schoolspullenactie helpt Stichting Armoedefonds kinderen die opgroeien in armoede en naar de middelbare school gaan. Hiermee kunnen ze…
foto van organisaties met cheque Landelijke Bijeenkomst Armoedehulp 2023 Nieuws Afgelopen 3 juni was weer een geslaagde editie van de Landelijke Bijeenkomst Armoedehulp voor hulporganisaties in Nederland.
Minister Schouten ondersteunt Stichting Armoedefonds bij uitbreiding Menstruatieproducten uitgiftepunten Persbericht Het kabinet geeft het Armoedefonds 2 jaar financiële steun van in totaal 2 miljoen euro om het aantal menstruatieproducten uitgiftepunten…
Doe mee met de digitale collecte Armoedehulp Nieuws Help mee en start een digitale collectebus voor een armoedehulporganisatie bij jou in de buurt.
Een fantastische donatie van Heijmans! Bedrijf Wij hebben van Heijmans een geweldige donatie in ontvangst mogen nemen.
Een mooie paasactie Nieuws Stichting Ieder Kind een Sint zet zich ook in met Pasen.

Volg armoedefonds op social media