Nieuws

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met verschillende projecten gaan wij dit tegen. Daardoor kunnen kinderen sporten en genieten van een warme maaltijd. Ook zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen met hun administratie. Op deze pagina lees je het laatste nieuws van Stichting Armoedefonds. Recente ontwikkelingen, gesteunde initiatieven, mooie acties en persberichten. 

Alle nieuws

Kersttruien-actie Holland & Barrett Bedrijf Afgelopen kerstperiode doneerde Holland & Barrett de opbrengst van de jaarlijkse kersttruiendag aan Stichting Armoedefonds.
Topicus overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Met deze fantastische bijdrage steunt Topicus de Schoolspullenactie van het Armoedefonds.
Yoni in actie tegen menstruatie-armoede Bedrijf Yoni voert in december een speciale actie tegen menstruatie-armoede.
Armoedefonds: 82% armoedehulporganisaties ziet hulpvragen toenemen Persbericht Verklaringen die onder andere gegeven worden voor een stijging, zijn dat meer mensen met het bestaande inkomen niet meer kunnen…
1.275 MUP’s in Nederland tegen menstruatiearmoede Nieuws Ruim 1.275 hulporganisaties en initiatieven in Nederland worden door het Armoedefonds bevoorraad met gratis menstruatieproducten.
GEA Nederland overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Op een zonnige ochtend in Den Bosch vond de uitreiking plaats van een mooie cheques t.w.v. 5.000 euro aan het…
Donatie tandenborstels en tandpasta Actie Dankzij een inzamelactie hebben wij een grote hoeveelheid tandenborstels en tandpasta mogen ontvangen.
Actie pannenlap levert ruim 300 euro op! Actie Tonnie breidt mooie pannenlappen van katoen, die volgens haar vrienden heel goed in gebruik zijn.
Energiecompensatie doneren Nieuws Jij kunt ons helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie? Dan kunnen we met jouw hulp het onmisbare werk van…

Volg armoedefonds op social media