Grote gift

Er zijn in Nederland ruim 1 miljoen mensen die dagelijks de gevolgen van armoede ondervinden. Met een grote gift kunnen wij de gevolgen van armoede verzachten.

Wil je niet online doneren? Je kunt ook direct geld overmaken naar ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds.

Let op: we kunnen bij een overmaking geen bevestiging of bedankje sturen. Wil je dit wel, dan kun je naam en adres bij de omschrijving invullen.

Maak het verschil

Overweegt u om Stichting Armoedefonds met een grote gift te ondersteunen? Dan kunt u samen met ons bepalen hoe uw gift precies wordt ingezet. U kiest bijvoorbeeld voor een speciaal project, zoals de Schoolspullenactie. Of wellicht wilt u liever dat uw gift ten goede komt aan kwetsbare ouderen? 

Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat wij kijken waar uw gift het hardst nodig is. Met uw gift kunnen wij echt het verschil maken. Wij denken graag mee over de mogelijkheden die passen bij uw wensen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 073-7440181 of stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl

 

Volg armoedefonds op social media

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.