Close Menu

Bedrijven

 

Als businesspartner van het Armoedefonds kunnen ondernemers, groot of klein, zich direct duurzaam inzetten voor het bestrijden van armoede in Nederland.

Veel mensen die leven in armoede zijn afhankelijk van de hulp van lokale organisaties. Zo zijn er organisaties die het voor kinderen mogelijk maken te gaan sporten of hulp bieden om een warme maaltijd op tafel te zetten. Denk ook aan de vrijwilligers die zich inzetten om mensen met schulden te helpen met hun administratie. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan lokale initiatieven in Nederland.

 


 

Als businesspartner draagt u structureel bij aan het bestrijden van armoede. Dit doet u door een vast bedrag, vanaf € 10,- per maand, te doneren.

Als businesspartner van het Armoedefonds:

  • Kunt u zelf bepalen aan welk thema u wilt doneren.
    • Voor € 10,- per maand steunt u ons educatieprogramma.
    • Voor € 15,- per maand steunt u ons sport en bewegingsprogramma.
    • Voor € 20,- per maand steunt u ons welzijnsprogramma. 
  • Verzacht u de gevolgen van armoede en zet u zich in om armoede in Nederland te stoppen.
  • Kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen aan uw klanten en medewerkers. U krijgt van ons diverse communicatiemiddelen. Wist u dat mensen graag werken voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld?

Ook businesspartner worden?

Neem contact op met Stichting Armoedefonds via 073-7440181 of stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl. Wilt u als bedrijf in actie komen om armoede in Nederland te stoppen? Wij geven u graag enkele suggesties om als bedrijf in actie te komen.