Close Menu

Kom in actie


START EEN ACTIE


Armoede in Nederland, daar moeten we iets tegen doen!

Er zijn veel leuke manieren om in actie te komen en geld op te halen. Je kunt spullen verkopen op een rommelmarkt, lege flessen ophalen of je verjaardagsgeld doneren. Je kunt een actie op school organiseren, je sportclub inzetten of wie weet heb je wel een leuk teamuitje waar mee in actie komt? Wat je ook bedenkt, wij vinden het ontzettend leuk dat je wilt helpen. En wil je iets weten of heb je promotiemateriaal nodig? Bijvoorbeeld een textielbanner voor een sponsorloop, vraag dan promotiemateriaal aan of stuur een e-mail met je vraag naar info@armoedefonds.nl.
 

Kom online in actie

Wist je dat je ook een online actie kunt starten? Maak gemakkelijk en snel zelf een actie aan, deel deze met vrienden via o.a. social media en haal direct geld op voor Stichting Armoedefonds. 
 

Maak een ONLINE collectebus aan

Jij kunt helpen armoede in Nederland te stoppen. Help ons mee en maak een online collectebus aan. Vraag vrienden, familie, collega's en kennissen om een donatie. Een online collectebus aanmaken gaan eenvoudig en snel. Deel je online collectebus op Facebook, WhatsApp, Twitter, Google+, e-mail en LinkedIn. Start met online collecteren voor Stichting Armoedefonds.   
 

Promotiemateriaal nodig?

Heb je een poster, folder, textiel banner (150 x 70 cm), potloden, keycords of ander promotiemateriaal van Stichting Armoedefonds nodig? We helpen je graag. Maak gebruik van het aanvraagformulier promotiemateriaal

Gerelateerd nieuws