Close Menu

Kom in actie

Armoede in Nederland, daar moeten we iets tegen doen!

Help je mee door een actie te organiseren voor mensen die leven in armoede? Fantastisch! Wat dacht je van een sponsoractie bij de sportvereniging of organiseer een pubquiz! Er is veel mogelijk. En heb je promotiemateriaal nodig? Dan helpen we je hier graag bij. 
 

Kom online in actie

Wist je dat je ook een online actie kunt maken? Maak gemakkelijk en snel zelf een actie aan, deel deze met vrienden via o.a. social media en haal direct geld op voor Stichting Armoedefonds. 


Start een lege statiegeldflessen actie

Zamel lege statiegeldflessen in en lever deze in bij de supermarkt. Het opgehaalde statiegeld kun je overmaken aan Stichting Armoedefonds.
Zoekt de lokale supermarkt een goed doel voor de statiegeldactie? Laat dit aan ons weten, dan zoeken wij contact met de supermarkt. 


Creatief voor het goede doel?

Kun jij fantastisch tekenen, mooie armbandjes maken of heerlijke koekjes bakken? Met jouw creativiteit kun je Stichting Armoedefonds helpen. Verkoop je armbandjes of zelfgebakken cupcakes op een rommelmarkt of braderie. Verkoop oliebollen aan je vrienden en familie met Oud en Nieuw. Of verkoop je mooiste tekeningen op de jaarlijkse schoolmarkt. Promotiemateriaal nodig? Wij helpen je graag. 


Sportief voor het goede doel? 

Start jouw school of sportvereniging een sponsorloop? Dan kun jij ons helpen. Vraag familie, vrienden en buren je te sponsoren voor het goede doel. Organiseer je een sponsorloop? Vraag dan de textielbanner 150 x 70 cm aan. De textielbanner is in bruikleen voor de actie, we zorgen dat je een doosje ontvangt om hem na de actie aan ons terug te sturen. Gebruik het aanvraagformulier promotiemateriaal om de textielbanner aan te vragen. 
 

Maak een ONLINE collectebus aan

Jij kunt helpen armoede in Nederland te stoppen. Help ons mee en maak een online collectebus aan. Vraag vrienden, familie, collega's en kennissen om een donatie. Een online collectebus aanmaken gaan eenvoudig en snel. Deel uw online collectebus op Facebook, WhatsApp, Twitter, Google+, e-mail en LinkedIn. Start met online collecteren voor Stichting Armoedefonds.   
 

Promotiemateriaal nodig?

Heb je een poster, folder, textiel banner (150 x 70 cm), potloden, keycords of ander promotiemateriaal van Stichting Armoedefonds nodig? We helpen je graag. Maak gebruik van het aanvraagformulier promotiemateriaal

Wil je de opbrengst van je actie doneren aan Stichting Armoedefonds? Dan mag je dit overmaken naar NL19INGB0006263841 ten name van Stichting Armoedefonds. Wil je de actie aan ons melden? Leuk! Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl.