Close Menu

Kom in actie

 

Armoede in Nederland, daar moeten we iets tegen doen!

Help je mee door een actie te organiseren voor mensen die leven in armoede? Fantastisch! Wat dacht je van een sponsoractie bij jouw sportvereniging. Wil je ook online geld inzamelen met je actie? Dit kan door een online collectebus aan te maken. Of de opbrengst van een markt doneren aan Stichting Armoedefonds? Er is veel mogelijk. Heb je een folder of poster van Stichting Armoedefonds nodig? We helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl
 

Maak een ONLINE collectebus aan

Jij kunt helpen armoede in Nederland te stoppen. Help ons mee en maak een online collectebus aan via digicollect. Vraag je vrienden, familie, collega's en kennissen om een donatie. Een online collectebus aanmaken gaan eenvoudig en snel. Deel je online collectebus op Facebook, WhatsApp, Twitter, Google+, e-mail en LinkedIn. Start met online collecteren voor Stichting Armoedefonds.   
 

Maak een actiepagina aan

Wist je dat je ook een online actiepagina kunt maken via Geef.nl? Maak gemakkelijk en snel zelf een actiepagina aan, deel deze met vrienden via o.a. social media en haal direct geld op voor Stichting Armoedefonds. 


Promoot Stichting Armoedefonds

Help mee en geef meer bekendheid aan Stichting Armoedefonds. Je kunt een gratis stopper plaatsen in een krant, op een website of een nieuwsbrief. Je laat daarmee zien dat je ons een warm hart toedraagt en je helpt ons armoede in Nederland onder de aandacht te brengen. Klik op de afbeelding om deze te downloaden. Overige formaten van onze stopperadvertenties kun je hier downloaden. 

         

38x30 

77x80

266x46

 

Gerelateerd nieuws