Close Menu

Kom in actie

 

Armoede in Nederland, daar moeten we iets tegen doen!

Help je mee door een actie te organiseren voor mensen die leven in armoede? Fantastisch! Wat dacht je van een sponsoractie bij jouw sportvereniging. Wil je ook online geld inzamelen met je actie? Dit kan door een online collectebus aan te maken. Of de opbrengst van een markt doneren aan Stichting Armoedefonds? Er is veel mogelijk. Heb je een folder of poster van Stichting Armoedefonds nodig? We helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl
 

Maak een ONLINE collectebus aan

Jij kunt helpen armoede in Nederland te stoppen. Help ons mee en maak een online collectebus aan. Vraag je vrienden, familie, collega's en kennissen om een donatie. Een online collectebus aanmaken gaan eenvoudig en snel. Deel je online collectebus op Facebook, WhatsApp, Twitter, Google+, e-mail en LinkedIn. Start met online collecteren voor Stichting Armoedefonds.   
 

Kom in actie

Wist je dat je ook een online actie kunt maken? Maak gemakkelijk en snel zelf een actie aan, deel deze met vrienden via o.a. social media en haal direct geld op voor Stichting Armoedefonds. 


Start een lege statiegeldflessen actie

Zamel lege statiegeldflessen in en lever deze in bij de supermarkt. Het opgehaalde statiegeld kun je overmaken aan Stichting Armoedefonds.
Zoekt de lokale supermarkt een goed doel voor de statiegeldactie? Laat dit aan ons weten, dan zoeken wij contact met de supermarkt. 


Creatief voor het goede doel?

Kun jij fantastisch tekenen, mooie armbandjes maken of heerlijke koekjes bakken? Met jouw creativiteit kun je Stichting Armoedefonds helpen. Verkoop je armbandjes of zelfgebakken cupcakes op een rommelmarkt of braderie. Verkoop oliebollen aan je vrienden en familie met Oud en Nieuw. Of verkoop je mooiste tekeningen op de jaarlijkse schoolmarkt. 


Sportief voor het goede doel? 

Start jouw school of sportvereniging een sponsorloop? Dan kun jij ons helpen. Vraag familie, vrienden en buren je te sponsoren voor het goede doel.

 

Wil je de opbrengst van je actie doneren aan Stichting Armoedefonds? Dan mag je dit overmaken naar NL19INGB0006263841 ten name van Stichting Armoedefonds. Wil je de actie aan ons melden? Leuk! Heb je folder of poster materiaal nodig? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl.

 

Gerelateerd nieuws