Close Menu

Doneer je cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart ontvangen en weet je niet goed wat je ermee moet doen? Je kunt hem ook doneren aan Stichting Armoedefonds! Heb je nog een VVV Cadeaukaart of een Yourgift Card liggen? Wij zijn er ontzettend blij mee. Hieronder lees je hoe je ons kunt helpen met een cadeaukaart.
 

De VVV Cadeaukaart kan je inleveren bij winkels, webshops, attractieparken, wellness en musea in Nederland. Maar je kunt hem ook doneren aan een goed doel als Stichting Armoedefonds. Dus heb je nog een VVV Cadeaukaart liggen, stop hem in een envelop en stuur hem naar ons antwoordnummer. 

Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen 

 

Wist je dat je met de YourGift Card goede doelen kunt ondersteunen? Stichting Armoedefonds is een van de goede doelen aan wie je de waarde van de kaart kunt doneren. Ga naar de website van YourGift Card en doneer

 

Overige cadeaukaarten 

Heb je een andere cadeaukaart die je wilt doneren? Wij kunnen via wissel.nl een vergoeding krijgen voor een gedoneerde cadeaukaart. Heb je een cadeaukaart dat je wilt doneren? Stop hem in een envelop en stuur hem naar ons antwoordnummer.

Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen