Close Menu

Leer fondsen werven

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te verdiepen in fondsenwerving. Volg een workshop of opleiding, lees een vakblad, bezoek de Vakdag Fondsenwerving of neem deel aan de bijeenkomst 'Kennis delen' van Stichting Armoedefonds.
 

Bijeenkomst 'Kennis delen' van Stichting Armoedefonds
Tijdens onze bijeenkomst 'Kennis delen' gaan we met armoedebestrijdingsorganisaties in gesprek over onze gezamenlijke doelstelling 'armoedebestrijding in Nederland'. Ook delen wij informatie en kennis over fondsenwerving. Binnenkort meer informatie over de nieuwe bijeenkomst in 2020.  
 

Vakblad Fondsenwerving
Het Vakblad Fondsenwerving bevat nieuws, kennis en infor­matie over fondsenwerving en de mensen die daarbij betrokken zijn. Het vakblad brengt achtergronden, analyses, tendensen, ontwikkelingen, interviews, reportages, onderzoeks­rapportages, columns, cases, wetenswaardigheden, human interest en het actuele overzicht van vakopleidingen en de agenda-items.
Stichting Armoedefonds biedt organisaties gericht op armoedebestrijding een gratis abonnement (per organisatie één gratis abonnement). Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@armoedefonds.nl. 
 

Vakdag Fondsenwerving
De Nationale Vakdag Fondsenwerving is dé ontmoetingsplaats voor iedereen bij goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen, die betrokken is bij fondsen- en ledenwerving, van fondsenwerver tot directie- en bestuursleden. De Vakdag helpt bij de zoektocht naar (aanvullende) financiële middelen en (nieuwe) inkomstenbronnen.
 

Eendaagse workshop 3F-Academy
Volg een eendaagse workshops gericht op een van de deelgebieden van fondsenwerving.
 

Erkende opleiding Fondsenwerving A 3F-Academy 
De beroepsopleiding Fondsenwerving A richt zich op gedegen kennis van wervingsmethoden en -technieken, en biedt inzicht hoe deze planmatig in te zetten.
 

HBO-cursus Fundraising Grantmaking & Sponsoring Windesheim
Krijg in zes modulen inzicht in de wereld van vermogensfondsen, fondsenwerving en sponsoring.
 

Gratis Masterclass Filantropie VU
Deze masterclass aan de Universiteit van Amsterdam biedt op een laagdrempelige manier een overzicht van de actuele onderwerpen en wetenschappelijke inzichten op het gebied van de filantropie. 
 

Opleiding Filantropie VU
Opleiding filantropie op wetenschappelijk niveau aan de Universiteit van Amsterdam.