Close Menu

Stichting voor kinderen

Al zijn vriendjes zijn lid van de voetbalvereniging, maar Lars niet. Niet omdat Lars niet kan of wil voetballen, maar omdat zijn ouders geen geld hebben voor een lidmaatschap. In Nederland leven bijna 300.000 kinderen in armoede. Stichting Armoedefonds is een stichting voor kinderen die de strijd tegen kinderarmoede aangaat.

Stop Kinderarmoede in Nederland

Door de economische crisis kunnen ouders werkloos worden, de rekeningen niet meer betalen of hun huis verliezen. Voor de kinderen in een gezin heeft dat ook grote gevolgen. Denk aan bijvoorbeeld minder gezondheidszorg, rondlopen in kapotte kleding, slechte voeding en geen mogelijkheid om een opleiding te volgen. Als stichting voor kinderen zet Stichting Armoedefonds zich in om ervoor te zorgen dat dit stopt. Daarvoor is uw hulp hard nodig.

Probleemloos opgroeien

Kinderen worden binnen en buiten het gezin met armoede geconfronteerd. Als stichting voor kinderen zet het Armoedefonds zich in om ervoor te zorgen dat kinderen probleemloos kunnen opgroeien. Samen maken wij een vuist tegen kinderarmoede, samen staan wij sterk. Helpt u mee?