Bedrijven

Samen werken we naar een toekomst zonder armoede en zetten wij ons hard in om nu de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten! Daar strijden we voor samen met onze bedrijfspartners. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer iets doen aan armoede in Nederland? Bekijk dan hieronder waarmee jij het verschil kunt maken.

 Uitgelicht

Radiozendtijd als donatie!

De klanten van 100%NL en SLAM! mochten radiozendtijd aan hun favoriete goede doel doneren. Vele kozen voor Stichting Armoedefonds als bestemming voor deze donatie.

Het resultaat is 39.000 EURO!

Het Armoedefonds mocht onlangs bij Radiocorp deze cheque in ontvangst nemen. We werden enthousiast verwelkomd in het mooie pand in Naarden met het grootste rieten dak van Europa. Deze zendtijd kunnen we goed inzetten om het bewustzijn te vergroten m.b.t. armoede in Nederland en hopelijk meer mensen te kunnen helpen.

Kom met je bedrijf en medewerkers in actie

Wij hebben een hele mooi actie pagina waar je als bedrijf/team een actie kunt starten voor een specifiek project. Zo kan een bedrijfsuitje een mooie reden zijn om een actie te starten, een jubileum omgezet worden in een mooie gift of doneer de waarde van kerstpakketten en relatiegeschenken aan een project naar keuze.

Geef een bedrijfsgift

Als bedrijf kun jij hét verschil maken, door een algemene gift of een specifieke gift aan een van onze projecten. Groot of klein, elk bedrag is zeer welkom. Maak je gift over op ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds te Rosmalen, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, de naam van je bedrijf en eventueel het specifieke project waar de gift voor bedoeld is.

Steun een specifiek project

Wil je als bedrijf een specifiek project steunen? Schoolspullen mogelijk maken voor kinderen, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen of iets doen tegen menstruatie-armoede? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij je steun concreet vormgeven.

Contact

Neem voor al je vragen contact op met Wendy Heerkens-Brands via wendy@armoedefonds.nl of bel 06-43769153.


Producten doneren

Het Armoedefonds geeft ook steun, via lokale hulporganisatie, met producten in natura. Menstruatieproducten, tandenborstels en tandpasta, deodorant, zeep en vele andere hygiëne- en verzorgingsproducten zijn zeer welkom. Maar ook voor een partij kleding, speelgoed of andere zaken kunnen wij wellicht een mooie bestemming vinden. Kan jouw bedrijf hierin iets betekenen voor het Armoedefonds? Dan komen we graag met je in contact.

Nieuws bedrijven

Radiozendtijd als donatie! Bedrijf Deze zendtijd kunnen we goed inzetten om het bewustzijn te vergroten m.b.t. armoede in Nederland.
Kersttruien-actie Holland & Barrett Bedrijf Afgelopen kerstperiode doneerde Holland & Barrett de opbrengst van de jaarlijkse kersttruiendag aan Stichting Armoedefonds.
Topicus overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Met deze fantastische bijdrage steunt Topicus de Schoolspullenactie van het Armoedefonds.
Yoni in actie tegen menstruatie-armoede Bedrijf Yoni voert in december een speciale actie tegen menstruatie-armoede.
GEA Nederland overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Op een zonnige ochtend in Den Bosch vond de uitreiking plaats van een mooie cheques t.w.v. 5.000 euro aan het…
Donatie van Libresse Bedrijf Libresse helpt het Armoedefonds met producten om menstruatie-armoede tegen te gaan.
Menstruatieproducten ontvangen van Yoni Bedrijf We hebben een hele mooie bijdrage ontvangen van Yoni. Een grote hoeveelheid tampons, maandverband en menstruatiecups.
Boehringer Ingelheim steunt Schoolspullenactie vanwege 50-jarig bestaan! Bedrijf Farmaceut Boehringer Ingelheim bestaat ruim 50 jaar in Nederland. Denken in generaties is een belangrijk thema voor het familiebedrijf.
Mooie donaties vanuit Books 4 Life Eindhoven. Bedrijf Op Paaszaterdag mocht het Armoedefonds twee cheques van elk € 3.100,00 in ontvangst nemen van Books 4 Life Eindhoven.

Volg armoedefonds op social media