Bedrijven

Samen werken we naar een toekomst zonder armoede en zetten wij ons hard in om nu de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten! Daar strijden we voor samen met onze bedrijfspartners. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer iets doen aan armoede in Nederland? Bekijk dan hieronder waarmee jij het verschil kunt maken.

 Uitgelicht

WRTS ondersteunt scholieren!

Elke jaar delen we Schoolspullenpassen uit in Nederland als hulp in de aanschafkosten voor ouders die het financieel lastig hebben. Dit jaar proberen we weer ruim 19.000 kinderen te helpen.

Om de kansen van deze leerlingen te vergroten, heeft WRTS een mooie donatie gedaan van 100 Premium Jaarpakketten.  Hiermee kunnen scholieren extra ondersteuning krijgen door overhoringen, woordenlijsten, extra oefenmateriaal, veel uitlegvideo’s en dergelijke.

Een mooie aanvulling voor kinderen in de onderbouw die door de lokale hulporganisaties hierin begeleid worden in diverse plekken in Nederland.

Kom met je bedrijf en medewerkers in actie

Wij hebben een hele mooi actie pagina waar je als bedrijf/team een actie kunt starten voor een specifiek project. Zo kan een bedrijfsuitje een mooie reden zijn om een actie te starten, een jubileum omgezet worden in een mooie gift of doneer de waarde van kerstpakketten en relatiegeschenken aan een project naar keuze.

Geef een bedrijfsgift

Als bedrijf kun jij hét verschil maken, door een algemene gift of een specifieke gift aan een van onze projecten. Groot of klein, elk bedrag is zeer welkom. Maak je gift over op ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds te Rosmalen, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, de naam van je bedrijf en eventueel het specifieke project waar de gift voor bedoeld is.

Steun een specifiek project

Wil je als bedrijf een specifiek project steunen? Schoolspullen mogelijk maken voor kinderen, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen of iets doen tegen menstruatie-armoede? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij je steun concreet vormgeven.

Contact

Neem voor al je vragen contact op met Liesbeth van der Velden via bedrijven@armoedefonds.nl of bel 073-7440181.


Producten doneren

Het Armoedefonds geeft ook steun, via lokale hulporganisatie, met producten in natura. Menstruatieproducten, tandenborstels en tandpasta, deodorant, zeep en vele andere hygiëne- en verzorgingsproducten zijn zeer welkom. Maar ook voor een partij kleding, speelgoed of andere zaken kunnen wij wellicht een mooie bestemming vinden. Kan jouw bedrijf hierin iets betekenen voor het Armoedefonds? Dan komen we graag met je in contact.

Nieuws bedrijven

Wocha doneert luxe beddengoed aan Stichting Armoedefonds Wocha doneert luxe beddengoed aan het Armoedefonds! Bedrijf Wocha, een start-up van van luxe beddengoed met sociale impact, heeft 30 dekbedovertreksets gedoneerd aan Stichting Armoedefonds.
Een fantastische donatie van Heijmans! Bedrijf Wij hebben van Heijmans een geweldige donatie in ontvangst mogen nemen.
Menstruatie ondergoed ontvangen van Lotties Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een fijne donatie ontvangen van ruim 350 stuks menstruatie ondergoed!
Wasbare donatie Bedrijf Ruim 500 wasbare maandverbanden voor het Armoedefonds dankzij actie van Kaatje Katoen
WRTS ondersteunt scholieren! Bedrijf Met extra oefenmateriaal, woordenlijsten, uitlegvideo's en meer!
Radiozendtijd als donatie! Bedrijf Deze zendtijd kunnen we goed inzetten om het bewustzijn te vergroten m.b.t. armoede in Nederland.
Kersttruien-actie Holland & Barrett Bedrijf Afgelopen kerstperiode doneerde Holland & Barrett de opbrengst van de jaarlijkse kersttruiendag aan Stichting Armoedefonds.
Topicus overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Met deze fantastische bijdrage steunt Topicus de Schoolspullenactie van het Armoedefonds.
Yoni in actie tegen menstruatie-armoede Bedrijf Yoni voert in december een speciale actie tegen menstruatie-armoede.

Volg armoedefonds op social media