Bedrijven

Samen werken we naar een toekomst zonder armoede en zetten wij ons hard in om nu de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten! Daar strijden we voor samen met onze bedrijfspartners. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer iets doen aan armoede in Nederland? Bekijk dan hieronder waarmee jij het verschil kunt maken.

 Uitgelicht

Blink helpt de Sint!

In Nederland zijn er op dit moment ruim 650.000 gezinnen die het financieel te zwaar hebben. Mensen die hard werken maar door de snel stijgende kosten, de touwtjes niet meer aan elkaar geknoopt krijgen. Of gezinnen die al jaren van een uitkering moeten rondkomen. Gezond eten en alle rekeningen betalen is een uitdaging en grote zorg. Een extra potje voor de Sint is er dan echt niet.

Met de hulp van Blink kan Sinterklaas ook bij deze gezinnen de schoentjes wel vullen. Blink liet 4 pallets vol Okki en Bobo vakantie- en puzzel boeken afleveren en zorgt voor veel blije kindergezichten op 5 december.

Stichting Armoedefonds ondersteunt ruim 1.000 (lokale) hulporganisatie die zich dagelijks voor onze doelgroep inzetten. Zij zorgen dat deze leuke cadeaus ook echt bij deze gezinnen terecht komen.

Samen tegen Armoede in Nederland. Hartelijk bedankt Blink!

Kom met je bedrijf en medewerkers in actie

Wij hebben een hele mooi actie pagina waar je als bedrijf/team een actie kunt starten voor een specifiek project. Zo kan een bedrijfsuitje een mooie reden zijn om een actie te starten, een jubileum omgezet worden in een mooie gift of doneer de waarde van kerstpakketten en relatiegeschenken aan een project naar keuze.

Geef een bedrijfsgift

Als bedrijf kun jij hét verschil maken, door een algemene gift of een specifieke gift aan een van onze projecten. Groot of klein, elk bedrag is zeer welkom. Maak je gift over op ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds te Rosmalen, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, de naam van je bedrijf en eventueel het specifieke project waar de gift voor bedoeld is.

Steun een specifiek project

Wil je als bedrijf een specifiek project steunen? Schoolspullen mogelijk maken voor kinderen, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen of iets doen tegen menstruatie-armoede? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij je steun concreet vormgeven.

Contact

Neem voor al je vragen contact op met Wendy Heerkens-Brands via wendy@armoedefonds.nl of bel 06-43769153.


Producten doneren

Het Armoedefonds geeft ook steun, via lokale hulporganisatie, met producten in natura. Menstruatieproducten, tandenborstels en tandpasta, deodorant, zeep en vele andere hygiëne- en verzorgingsproducten zijn zeer welkom. Maar ook voor een partij kleding, speelgoed of andere zaken kunnen wij wellicht een mooie bestemming vinden. Kan jouw bedrijf hierin iets betekenen voor het Armoedefonds? Dan komen we graag met je in contact.

Nieuws bedrijven

GEA Nederland overhandigt cheque aan Stichting Armoedefonds. Bedrijf Op een zonnige ochtend in Den Bosch vond de uitreiking plaats van een mooie cheques t.w.v. 5.000 euro aan het…
Menstruatieproducten ontvangen van Yoni Bedrijf We hebben een hele mooie bijdrage ontvangen van Yoni. Een grote hoeveelheid tampons, maandverband en menstruatiecups.
Boehringer Ingelheim steunt Schoolspullenactie vanwege 50-jarig bestaan! Bedrijf Farmaceut Boehringer Ingelheim bestaat ruim 50 jaar in Nederland. Denken in generaties is een belangrijk thema voor het familiebedrijf.
Mooie donaties vanuit Books 4 Life Eindhoven. Bedrijf Op Paaszaterdag mocht het Armoedefonds twee cheques van elk € 3.100,00 in ontvangst nemen van Books 4 Life Eindhoven.
Gedeon Richter spant zich in met Indian Summer Challenge voor Armoedefonds! Bedrijf Dankzij alle deelnemers heeft het bedrijf haar doel bereikt! En zelfs meer dan dat. Met een mooie prestatie van 24.960…
Armoedefonds maakt minima blij met cosmetica dankzij samenwerking met Arkive Bedrijf Stichting Armoedefonds heeft een eerste donatie cosmeticaproducten ontvangen van beautytech start-up Arkive.
Inspire Fitness Club maakt Armoedefonds blij met grote inzamelingsactie Bedrijf Het Armoedefonds mocht onlangs een grote lading hygiëne producten in ontvangst nemen bij Inspire Fitness Club in Gorinchem.
NHA en Stichting Armoedefonds Bedrijf Het NHA wil mensen die in armoede leven een steuntje in de rug geven naar een betere toekomst.

Volg armoedefonds op social media