woensdag 24 april 2024

Medewerkers VanDijk doneren schoolspullen aan Armoedefonds

Stichting Armoedefonds heeft een fantastische donatie ontvangen van medewerkers van VanDijk. Leuke schoolspullen van hoge kwaliteit zijn ontzettend belangrijk om goed te kunnen leren. Helaas is er bij kinderen die opgroeien in armoede vaak geen geld om goede schoolspullen te kunnen kopen.

Bij VanDijk geloven ze in de kracht van onderwijs als een sleutel tot verandering. Daarom hebben ze 12 pallets met schoolspullen gedoneerd aan het Armoedefonds.

VanDijk is trots op de medewerkers die hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van deze donatie. Hun toewijding illustreert onze gezamenlijke inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met deze donatie zetten we een stap verder in de richting van een wereld waarin elk kind de kans krijgt om te leren, te groeien en te bloeien

Met deze fantastische donatie van onder andere pennen, schriften en schooltassen kunnen we samen met VanDijk gezinnen in armoede ondersteunen, om zo kinderen de middelen te geven die ze nodig hebben om te kunnen leren.

Namens alle gezinnen en kinderen in armoede: bedankt!

 

Wil je ook bijdragen voor kinderen in armoede?

Volg armoedefonds op social media