vrijdag 21 januari 2022

Gedeon Richter spant zich in met Indian Summer Challenge voor Armoedefonds!

Tijdens het najaar van 2021 hebben tal van gynaecologen, apothekers, verpleegkundigen, etcetera zich samen met het Gedeon Richter Benelux team met veel energie gesmeten in de Indian Summer Challenge. Gedurende 4 weken hebben ze hun sportschoenen aangetrokken om met z’n allen binnen 4 weken tijd 19.000 km bijeen te wandelen, fietsen, zwemmen, lopen, roeien, noem maar op.

Dankzij alle deelnemers heeft het bedrijf haar doel bereikt! En zelfs meer dan dat. Met een mooie prestatie van 24.960 km is uiteindelijk € 2.500,- bij elkaar verdiend voor steun aan het Armoedefonds. Dit bedrag mogen wij gebruiken voor de inkoop van menstruatieproducten, waarmee wij weer veel meiden en vrouwen kunnen helpen! Gedeon Richter heeft specifiek voor dit project gekozen, omdat zij zich dagelijks inzet voor de gezondheid van de vrouw.

Gedeon Richter, opgericht in 1901 door de Hongaarse apotheker Gedeon Richter, is een farmaceutische multinational waarvan de hoofdzetel zich in Budapest (Hongarije) bevindt. Het bedrijf heeft als doel de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren, door ziekten en hun symptomen te behandelen met innoverende producten. Deze geneesmiddelen worden in meer dan 100 landen verdeeld.

Heel hartelijk dank voor deze mooie donatie!!! En alle deelnemers super bedankt ook voor jullie inzet.

Volg armoedefonds op social media