vrijdag 20 januari 2023

Het uitdelen van de 8.500 Ik-denk-aan-jou steunpakketjes is begonnen

Het uitdelen van onze 8.500 “Ik denk aan jou”-pakketjes is begonnen.
219 (lokale) hulporganisaties zullen de komende dagen steunpakketjes uitreiken aan ouderen die het financieel lastig hebben. Dankzij onze donateurs, diverse (vermogens)fondsen en bedrijven kunnen we onze oudere medemensen een lichtpuntje bieden in deze donkere dagen.

Ik kon 3 pakketjes weggeven aan 70 plussers…..wat een geluk en plezier en blijdschap heb ik daarmee gebracht. Op de foto zie je Mattie, zij is 76 jaar, met een hele smalle beurs en o zo blij… de boodschappenkaarten komen heel goed terecht!!!

Vrijwilliger Julie

Vandaag bij Voedselbank Zwolle de steunpakketten uitgedeeld. De mensen waren enorm blij. Een vrouw ( 67 jaar) kon het maar niet geloven, ze kreeg tranen in haar ogen. Ze vroeg me steeds: Echt waar? Is het voor mij? Oh dan kan ik eindelijk een keer iets echt voor mezelf kopen. Toen ze haar pakket had opgehaald kwam ze nog een keer terug om te vertellen dat ze het maar niet kon geloven dat ze zo’n mooi cadeau had gekregen.

Vrijwilliger Voedselbank Zwolle

Volg armoedefonds op social media