vrijdag 3 december 2021

Inspire Fitness Club maakt Armoedefonds blij met grote inzamelingsactie

Het Armoedefonds mocht onlangs een grote lading hygiëne producten in ontvangst nemen bij Inspire Fitness Club in Gorinchem. Een sportschool waar mensen zich elke dag letterlijk in het zweet werken. Maar ook een bedrijf wat geraakt wordt door de coronacrisis. Bijzonder dat juist James en Sanne zich met hun team inzetten voor minima!

James is omringd door dozen vol met hygiëneproducten. Van tissues tot tandenborstels, shampoo of deodorant. Hij vertelt enthousiast: “Wij hebben een actie opgezet voor het Armoedefonds. We hebben gekeken wat jullie nodig hadden voor de mensen die het thuis niet breed hebben. Dat hebben we hier in de fitness club én op ons platform gepromoot. Er zijn heel veel mensen geweest die van alles kwamen brengen.”  Sanne vult aan: “Mensen zijn bewust gaan shoppen en hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van 1+1 acties bij drogisterijwinkels. Dat vind ik mooi om te zien!”

Waarom zijn James en Sanne in actie gekomen? “Dan moeten we een stukje terug gaan in de tijd”, vertelt James. “Ik ben opgegroeid in armoede. Ik weet hoe het is om helemaal niks te hebben. Het voelde goed om iets voor de medemens terug te doen. Vooral ook in deze tijd, nu met corona. Waar we steeds meer gescheiden van elkaar leven.” James ziet het ook om zich heen en kijkt wat hij in zijn directe omgeving kan doen. “Er is meer dan sport! Minima bezuinigen steeds meer op hygiëneproducten, terwijl dat geen luxeproducten zijn. We zijn blij dat we zo samen met onze klanten iets concreet kunnen bijdragen!”

Kom jij met je collega’s ook in beweging voor mensen in armoede? Je kunt samen veel impact hebben door hygiëneproducten in te zamelen. Neem contact op met het Armoedefonds om te kijken wat jij kunt doen!

Volg armoedefonds op social media