woensdag 11 oktober 2023

Kom met je school in actie voor het Armoedefonds!

Voor veel kinderen is de start van het schooljaar een leuke tijd, maar het is ook een periode waarbij vaak duidelijk zichtbaar is bij welke gezinnen er minder geld is. Sommige kinderen zijn niet op vakantie geweest, hebben geen leuke uitjes gehad en hebben zelfs geen geld voor basisbehoeften, zoals hygiëne producten.
 
Omdat wij vinden dat hygiëne een basisbehoefte is, start het Armoedefonds de campagne Frisse start van de dag! Hierbij vragen we aandacht voor het feit dat tandpasta, shampoo, deodorant, handzeep en dergelijke niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Zelfs een schone tandenborstel is niet vanzelfsprekend.
 
Hoe kun je helpen?
Zamel met je school zoveel mogelijk statiegeldflessen in om vervolgens van het opgehaalde statiegeld zoveel mogelijk tandenborstels te kopen. Wij zorgen ervoor dat de tandborstels bij gezinnen terechtkomen die het heel hard nodig hebben. 
 
Je kunt de tandenborstels opsturen naar ons antwoordnummer:
 
Stichting Armoedefonds
Antwoordnummer 10075
5240 VB Rosmalen 
 
Met deze actie willen we dat ieder kind met een goede tandenborstel zijn of haar tanden kan poetsen en met een frisse start naar school kan!
 
Help je ook mee?!

 

Volg armoedefonds op social media