Energiecompensatie doneren

Jij kunt ons helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie als je deze zelf niet nodig hebt. Dan kunnen we met jouw hulp het onmisbare werk van lokale (hulp)organisaties ondersteunen. En op deze manier een bijdrage leveren aan het verzachten van (de gevolgen van) armoede in Nederland.

Onzekerheid

Het is een onzekere tijd voor veel mensen in Nederland. De inflatie en de stijgende energiekosten maken dat een grote groep mensen in ons land niet meer kan rondkomen. Zij hebben vaak geen buffer om op terug te vallen, en soms ook geen vrienden of familie die kunnen helpen.

Er zijn prachtige initiatieven in Nederland die hulp bieden in deze moeilijke tijd. Met (een deel van) jouw energiecompensatie kunnen wij lokale hulporganisaties in Nederland ondersteunen. Denk aan organisaties die hulp bieden bij de administratie, noodhulp verlenen, voedsel, kleding of speelgoed uitdelen. Maar ook organisaties die er bijvoorbeeld voor zorgen dat een kind kan deelnemen aan zwemles of bijvoorbeeld in de vakantie een leuke activiteitenweek kan wonen.

Wie zien het steeds vaker, een opeenstapeling van problemen, waardoor mensen geen uitweg meer zien. De boodschappen worden duurder, de energie kosten gaan omhoog, schoolkosten, zorgkosten, er ontstaan schulden… en dan gaat er ook nog iets kapot in huis. De wasmaching, de koelkast… we proberen mensen te helpen waar we kunnen. 

Noodhulp organisatie

Samen kunnen we helpen!

Jij kunt ons helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie als je deze zelf niet nodig hebt. Dan kunnen we met jouw hulp het onmisbare werk van lokale (hulp)organisaties ondersteunen. Dus wil jij 190 euro of misschien zelf 380 euro energie compensatie doneren? Je helpt ons hier enorm mee. Natuurlijk is een deel van de energiecompensatie ook al fantastisch. Doneer nu.

Of word donateur. En help ons voor langere tijd. Het aantal hulpvragen vanuit lokale organisaties aan het Armoedefonds neemt toe. Ook onze projecten, de Schoolspullenactie, Steunpakketjes voor kwetsbare ouderen en Menstruatie-armoede, blijven groeien door het stijgende aantal mensen dat hulp nodig heeft.

Alle hulp is welkom. Wil je weten hoe je nog meer kunt helpen? Klik dan hier. 

Wil je via internetbankieren een bedrag doneren?
Gebruik dan ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds.

 

Doneren via Tikkie!

 

  1.  Scan de QR code
  2. Kies zelf een bedrag dat je wilt doneren.
  3. Selecteer je bank.
  4. Bevestig de betaling zoals je gewend bent.
  5. Je donatie via Tikkie is afgerond!