vrijdag 28 oktober 2022

Energiecompensatie doneren

Het is een onzekere tijd voor veel mensen in Nederland. De inflatie en de stijgende energiekosten maken dat een grote groep mensen in ons land niet meer kan rondkomen. Zij hebben vaak geen buffer om op terug te vallen, en soms ook geen vrienden of familie die kunnen helpen.

Er zijn prachtige initiatieven in Nederland die hulp bieden in deze moeilijke tijd. Met (een deel van) jouw energiecompensatie kunnen wij lokale hulporganisaties in Nederland ondersteunen. Denk aan organisaties die hulp bieden bij de administratie, noodhulp verlenen, voedsel, kleding of speelgoed uitdelen. Maar ook organisaties die er bijvoorbeeld voor zorgen dat een kind kan deelnemen aan zwemles of bijvoorbeeld in de vakantie een leuke activiteitenweek kan wonen.

Jij kunt ons helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie als je deze zelf niet nodig hebt. Dan kunnen we met jouw hulp het onmisbare werk van lokale (hulp)organisaties ondersteunen. En op deze manier een bijdrage leveren aan het verzachten van (de gevolgen van) armoede in Nederland.

Of word donateur. En help ons voor langere tijd. Het aantal hulpvragen vanuit lokale organisaties aan het Armoedefonds neemt toe. Ook onze projecten, de Schoolspullenactie, Steunpakketjes voor kwetsbare ouderen en Menstruatie-armoede, blijven groeien door het stijgende aantal mensen dat hulp nodig heeft.

Alle hulp is welkom. Wil je weten hoe je nog meer kunt helpen? Klik dan hier. 

Volg armoedefonds op social media