Close Menu
3 maart 2021
FIQAS doneert € 6.000 aan Schoolspullenactie

FIQAS Software doneert 6.000 euro aan Schoolspullenactie

Recent ontvingen wij van FIQAS Software BV in Aalsmeer het mooie bedrag van € 6.000 voor de Schoolspullenactie 2021. FIQAS heeft een online pubquiz georganiseerd waarin de medewerkers 120 Schoolspullenpassen bij elkaar hebben gespeeld.

FIQAS is zoals zij het zelf omschrijven ‘een organisatie met hersens en hart’. Het succes in de markt van hun innovatieve facturatieoplossingen delen zij graag door (veelal lokale) verenigingen, goede doelen organisaties en individuele sporters financieel te steunen. Vanuit de wens om in deze moeilijke Corona-tijden ook een educatief doel voor kinderen te steunen, kwamen zij uit bij de Schoolspullenactie van het Armoedefonds.

Omdat de jaarlijkse FIQAS Company Meeting met aansluitend een leuk teamuitje voorlopig niet door kon gaan, organiseerde FIQAS een op maat gemaakte online pubquiz voor het hele bedrijf met vragen over FIQAS en het bijzondere jaar dat achter ons ligt. De inzet: drie individuele prijzen én een teamprijs, namelijk een Schoolspullenpas per 1.000 behaalde punten. Collectief werden zo 60 passen verdiend en de FIQAS directie verdubbelde dit aantal. Hiermee hebben alle collega’s van FIQAS samen 120 Schoolspullenpassen oftewel een totaalbedrag van € 6.000 bij elkaar gespeeld. Naast de gezelligheid van even met z’n allen online samenzijn en wat leuks doen, was het voor de collega’s een extra fijn idee om hiermee ook iets voor kinderen en gezinnen te kunnen betekenen die in deze tijden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hersens en hart in de praktijk!