Close Menu
1 maart 2019

Kom je ook in actie op Koningsdag?

Koningsdag komt eraan. Een mooi moment voor volwassenen en kinderen om spulletjes te verkopen op de vrijmarkt. Wil jij met de opbrengst, of een deel hiervan, Stichting Armoedefonds helpen? 

In Nederland leven 1 op de 9 kinderen in armoede. Koningsdag is voor hen vaak geen feest. Ze hebben geen zakcentjes om zich te laten schminken op de vrijmarkt of om speelgoed over te kopen van andere kinderen. Ze lopen langs al die leuke activiteiten en overvolle kleedjes en hopen dat hun papa en mama nog wat centjes over hebben om iets voor ze te kopen. Wat een groot feest moet zijn, is voor hen vaak een verdrietige dag. Al dat moois en leuks, ze kunnen er alleen naar kijken.   

Wil je de vrijmarkt gebruiken om Stichting Armoedefonds onder de aandacht te brengen en geld voor kinderen die leven in armoede in te zamelen? Fantastisch, wij zorgen ervoor dat het goed terecht komt.

Maak gebruik van onze flyer om kenbaar te maken dat de verkoop van je spulletjes ten goede komt aan Stichting Armoedefonds*.

Wij wensen iedereen een hele mooie Koningsdag toe. 

 

Klik hieronder op de flyer om deze te downloaden.

  

* Na afloop mag het bedrag overgemaakt worden naar NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds. Wij vinden het altijd heel leuk als wij achteraf een foto of berichtje ontvangen van je actie. Stuur deze naar info@armoedefonds.nl.