Bedrijven

Samen werken we naar een toekomst zonder armoede en zetten wij ons hard in om nu de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten! Daar strijden we voor samen met onze bedrijfspartners. Wil jij als maatschappelijk betrokken ondernemer iets doen aan armoede in Nederland? Bekijk dan hieronder waarmee jij het verschil kunt maken.

Kom in ACTIE

Kom met uw bedrijf, afdeling of team in actie. Zo kan een bedrijfsuitje een mooie reden zijn om een actie te starten, een jubileum omgezet worden in een mooie gift of doneer de waarde van kerstpakketten en relatiegeschenken aan een project naar keuze. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers trots zijn als hun bedrijf een stichting of goed doel ondersteunt. Dit maakt medewerkers meer betrokken bij hun bedrijf.

Goederen over?

Soms staan er goederen in het magazijn die meer kosten dan ze opleveren. Verkeerde levering, oude collectie, verkeerd logo, tegen de houdbaarheidsdatum, het kan vanalles zijn. Vaak kunnen wij deze goederen (non-food) goed gebruiken en uw magazijn heeft weer ruimte voor de nieuwe collectie. Heeft u goederen die u wilt doneren dan neem dan contact met ons op. 

Geef een bedrijfsgift

Als bedrijf kun jij hét verschil maken, door een algemene gift of een specifieke gift aan een van onze projecten. Groot of klein, elk bedrag is zeer welkom. En steun je met je bedrijf het Armoedefonds dan kunnen er fiscale voordelen zijn. Maak je gift over op ons rekeningnummer: NL19 INGB 0006 2638 41 t.n.v. Stichting Armoedefonds te Rosmalen, met vermelding van ‘bedrijfsgift’, de naam van je bedrijf en eventueel het specifieke project waar de gift voor bedoeld is.

Steun een specifiek project

Wil je als bedrijf een specifiek project steunen? Schoolspullen mogelijk maken voor kinderen, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen of iets doen tegen menstruatie-armoede? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij je steun concreet vormgeven.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een actie op maat? Wij denken graag met u mee.
Neem voor al je vragen contact op via bedrijven@armoedefonds.nl of bel 073-7440181.

 

Nieuws bedrijven

Inspire Fitness Club maakt Armoedefonds blij met grote inzamelingsactie Bedrijf Het Armoedefonds mocht onlangs een grote lading hygiëne producten in ontvangst nemen bij Inspire Fitness Club in Gorinchem.
NHA en Stichting Armoedefonds Bedrijf Het NHA wil mensen die in armoede leven een steuntje in de rug geven naar een betere toekomst.

Volg armoedefonds op social media